Doordacht, doortastend, duidelijk. Met hart voor jouw zaak.

Dit kan je verwachten...

.... een IKEA voor de communicatie. Je vindt er altijd wat je nodig hebt. En inderdaad, ook een beetje meer. We leiden je namelijk op verzoek met plezier langs de schappen. We werken echter net zo effectief, doordacht en doortastend. We werken snel en duidelijk. We tonen transparant, aantrekkelijke tarieven. We bieden professionele ontwerpen en mooie modulaire en aansluitende producten.

Vrijheid om te kiezen

 We denken waar gewenst opbouwend en creatief met je mee. Je kunt bij ons zo alles aanschaffen op het gebied van je communicatie, of gewoon alleen iets kleins wat nu handig is. Je hebt dus alle vrijheid om te kiezen. Je weet ook altijd waar je aan toe bent. We communiceren en rapporteren. Je weet vooral ook altijd dat het gewoon goed is. Precies volgens het IKEA-principe.

Kennismaking en intake? Natuurlijk gratis.

We hebben hart voor de zaak. Jouw zaak.  We houden van mensen en hebben passie  en kennis van zaken. De kennismaking en intake zijn daarom natuurlijk gratis. Het is fijn om te weten wat jou blij maakt. We leren je graag kennen. We willen weten wat de uitdaging is. Wat de vraag achter de vraag is. Ons kennismakingsgesprek en wanneer nodig een tweede (intake-)gesprek zijn gratis. Bel of plan nu een afspraak in.

Gelukkig worden, resultaten scoren...

Wat kost het?

Wij zorgen dat je gelukkiger wordt en dat je goede resultaten behaalt.

Onze uurtarieven zijn heel betaalbaar voor de expertise en kwaliteit die je krijgt. Bovendien sluiten we graag aan bij jouw wensen: hoe wil jij met ons werken. Kijk zelf maar, en vergelijk. Download hier tarievenkaart

Rust, inspiratie, kwaliteit...

Met wie werk je?


De partners zijn twee Rotterdammers, waarvan er één in het hippe Rotterdam vertoeft en de ander in het groene Wassenaar woont. Fer Overdijk en Erik van der Geest staan voor je klaar. Zij vormen je vertrouwde steunpilaren en zijn je eerste aanspreekpunten voor coördinatie, creatie of advies. Zij leiden ook de proces- en of projectteams bij grotere opdrachten. Brengen rust, inspiratie en kwaliteit. 

En natuurlijk zijn er wat spelregels

Wanneer is er sprake van een opdracht, en wat zijn de spelregels?
Er is sprake van een betaalde opdracht op het moment dat je - na de kennismaking, intake en ons voorstel - maatwerkondersteuning vraagt op het gebied van marketing en communicatieprojecten, via coördinatie, creatie of advies. Dit kan mondeling, per e-mail of schriftelijk. Voor andere spelregels, zie ook de Algemene Voorwaarden

Effectieve werkwijze

Tastbaar is een lean-organisatie. We werken op basis van het nieuwe werken, opdat we de kosten laag kunnen houden. We werken bij grotere projecten of langere processen met bouwteams: creatieven, marketeers en adviseurs die hun sporen hebben verdiend. In alle gevallen heb je een team van externe insiders, die in jouw belang meedenken en -doen. Experts die we kennen en met zorg hebben geselecteerd. We weten hoe het werkt, we zorgen dat het werk. Voor jou.  

Koffie of bellend kennismaken?

Tastbaar reclame-adviesbureau
Contactpersoon: Fer Overdijk
Cronjéstraat 11
3072 XK Rotterdam
010 – 84 29 304 / 06 – 18 16 96 29
info@tastbaar.com      www.tastbaar.com

De eerste twee adviesgesprekken zijn altijd vrijblijvend en bedoeld om de uitdaging precies te begrijpen met elkaar. 

VERZENDEN